Over ons

Wij zijn Lorenzo Martens en Chantal Verdaasdonk, beiden opgegroeid in Zevenbergen. Al zijn hele leven is Lorenzo bezig met ondernemen en voeding. In zijn tienerjaren is hij begonnen bij verschillende Zevenbergse horecaondernemingen, waar hij eerst als keukenhulp aan de slag ging, maar later ook verschillende stages voor zijn koksopleiding heeft gelopen. Tijdens de stages werd al snel duidelijk dat Lorenzo het ondernemen erg interessant vond. Na zes jaar heeft hij zijn diploma tot gespecialiseerd kok behaald.

Na een aantal jaar ervaring als gespecialiseerd kok opgedaan te hebben kwam er iets moois, iets nieuws, iets anders maar iets heel leuks op zijn pad. Chantal houdt als spoedeisende hulp-verpleegkundige in het ziekenhuis ook wel van uitdagingen. Al vanaf jongs af aan zit mensen helpen en verzorgen bij Chantal in haar genen. Door verschillende niveaus te hebben doorlopen oefent ze dit beroep inmiddels al jaren uit.

We zijn ontzettend blij en trots dat we de kans hebben gekregen om dit mooie familiebedrijf voort te mogen zetten. We hopen u snel te mogen verwelkomen/ontvangen in onze winkel.

Kwaliteit

Een beter leven, een betere smaak

Onze Hollandse scharrelkippen zijn van top kwaliteit. De kippen worden Halal en volledig volgens richtlijnen geslacht en voorzien van EG-keurmerk. Het wildvlees dat wij in de seizoenen verkopen wordt ook specifiek geselecteerd uit de gebieden waar de dieren de beste leefomgeving hebben en hierdoor de mooiste smaak krijgen.

Een breed assortiment

Gevogelte, wild, een breed assortiment aan Aziatische producten en smaakvolle kant-en-klaar opties

bekijk assortiment